FETTREDUCERING

FETTREDUCERING

 

En behandling som har blivit mycket populär, nu behöver du inte längre kirurgiska ingrepp vi utför fettreducering uta

n snitt eller narkos. Behandlingen tar upp till 40 min och beroende på vilken hälsa och skick du är i så får du resultat redan efter första gången ca1-3 cm skillnad. Behandlingen är mycket behaglig.

 

Denna typ av fettreducering är utan kirurgiska ingrepp som smälter bort din kropps oönskade fettdepåer med hjä lp av värme.

Fettcellerna som förstörs dräeras därefter ut ur systemet på ett naturligt sätt och i många fall försvinner de behandlade fett depåerna permanent.

 

Hur fungerar det:

 

En behandling med Diode Slimming tar ca: 40 min att genomföra och du kan lämna kliniken strax efteråt.

Tekniken är helt smärtfri och ger ett jämt och vackert resultat.

Behandlingsresultaten varierar beroende på patientens individuella förutsättningar men en tumregel är att man får bort ca 1-3 cm fettceller per behandling. Under behandlingen ligger man och känner sig avslappnad. Diode Slimming arbetar med att smälta fettet och minska fettcellerna samtidigt som kollagen- och elastinproduktionen i huden ökas.

 

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

 

Du kan återgå till din normala aktiviteter efter behandlingen.

Tänk på att gärna vara mer aktiv och dricka mycket vatten för att hjälpa din kropp att fortare ränsa utfettet och andra slaggprodukter.

Oavset vilken fettreduceringsmetod man väljer, för en vikt-eller omfångsminskning, ska man tänka på att ha en god livsstil och bra kost och motivationsvanor för ett hållbart resultat!

 

Hur många gånger behäver jag göra behandlingar?

 

Omfångsminskning kan för de flesta mätas efter första behandlingen.

Beroende på områdesstorlek kan fler behandlingar behövas för ett fullgott resultat.

När önskevärt resultat har uppnåts kan underhållsbehandlingar göras en till två gånger i veckan eller efter behov.

 

Finns det personer som inte kan göra behandlingar?

 

Ja, det finns vissa kontraindikationer som man gör att behandlingen inte kan genomföras. Exempel på sjukdommar och tilstånd som gör att behandlingen inte kan genomföras är högt blodtryck, sköldkörtelproblem, hjärt- och kärlsjukdomar, nedsatt njur- och leverfunktioner och gravida kvinnor samt kvinnor som ammar. För flera kontraindiktioner besök vårt hemsida.

Kungsgatan 38-4, 411 19 Göteborg kontakt@cliniclaskin.se