Logga för Clinic La Skin

Fillerborttagning

Hyalase

Hyalase

Hyalase är ett ämne som bryter ner hyaluronsyra, vilket filler består av. Detta verkar direkt och gör att hyaluronsyran bryts ned i mindre delar som lättare kan tas upp av kroppens naturliga upptagningsförmåga. Behandlingen utförs med vass nål på de områdena man vill ta bort oönskad filler. 


Eftersom Hyalase lätt sprider sig kan man aldrig punktbehandla mindre områden. Vill du exempelvis tömma dina läppar så görs det på hela området och inte på enstaka klumpar.

Viktig info!

Pris: 1900 kr

Tid: 40 min

Vissa patienter kan få en allergisk reaktion av Hyalase och en svullnad och inflammation kan uppstå. Därför ser vi alltid till att patienten stannar minst 30 minuter under observation efter en Hyalase behandling. Skulle en allergisk reaktion uppstå har ShapeBy medicinsk personal samt preparat på plats för att kunna behandla patienten. Varje gång man injicerar Hyalase i ett område ökar risken för ärrvävnad och fickor under huden. Detta kan leda till att resultaten efter en ny fillerbehandling kanske inte alltid blir exakt som man tänkt sig. Därför ska man aldrig laborera för mycket med filler och Hyalase då komplikationer kan uppstå.