Logga för Clinic La Skin

Leverantörer

Fillers

Juvederm

Juvederm är en effektiv och säker icke-kirurgisk behandling som används för att jämna ut huden och ger dig tillbaka dina ansiktskonturer till deras naturliga ungdomliga och hälsosamma tillstånd. Den aktiva substansen är hyaluronsyra (HA) som egentligen är en förekommande socker substans som finns naturligt i kroppen. Det stimulerar kollagen produktionen i huden genom att bibehålla vatten, återställer omedelbart oönskade linjer, förbättrar läppar, kinder och käke-linje samt andra områden.


Fördelarna inkluderar extra volym, definierar ansiktsdrag och samtidigt behålls en naturlig, symmetriskt och förbättrad utseende. Du kan återställa fyllighethet i dina kinder eller haka, förbättra läppar, käke-linje och skrattrynkor. Beroende på ditt mål, kan Juvederm användas för många olika ändamål.

Juvéderm är en gel som består av hyaluronsyra. Gelen injiceras med en tunn nål under huden och verkar på olika sätt beroende på behandlingsområde. Produkterna kan användas på tre olika sätt:

1. Reducera eller släta ut linjer, rynkor och veck.
2. Förstärka läpparna eller ansiktets konturer.
3. Addera förlorad volym i exempelvis kinder och haka.

Fillers är en injektionsbehandling i ansiktet. Men alla injektionsbehandlingar i ansiktet är inte fillers. Vissa injektioner får musklerna att slappna av vilket kan släta ut rynkorna medan fillers bokstavligen fyller ut rynkorna.


Fillers kan vara både permanenta och tillfälliga. En permanent filler ger permanenta resultat, men det innebär också att du måste leva med resultatet resten av livet. Sedan finns det fillers som kan ha hållbara och varaktiga resultat som kroppen själv bryter ner, och vars effekt försvinner så småningom. 

Fillers kan bestå av olika ingredienser men alla strävar efter ett resultat som syns omedelbart efter behandlingen. När du använder fillers i specifika områden i ansiktet kan du få en effekt som påminner om ett ansiktslyft, samtidigt som du undviker invasiva och kostsamma kirurgiska ingrepp.


En vanlig fillertyp är den som innehåller hyaluronsyra (HA), som Juvéderm. HA-fillers är naturliga fillers som injiceras direkt i huden för att minska tecken på åldrande och förbättra hudkvaliteten genom att tillföra fukt där den behövs. Dessutom tillför de volym för att antingen återskapa förlorad volym eller för att ge en diskret förbättring av ditt utseende som gör att du får ett piggare och fräschare utseende.

Decoria

ESSENCE

Decoria® essence används främst till korrigering av mindre rynkor och ytliga hudområden. Den kan även användas för att ge läpparna fyllnad och skapa konturer. Produkten injeceras via nål till mellan/ytlig dermis.


INTENSE

Decoria® intense används främst för att jämna ut djupa rynkor, ansiktsmodellering (contouring) och läppförstoring. Produkten injeceras via nål till mellan/djup dermis.


Det nyaste i dermal-fillers utbudet, Decoria, har ursprung i Bohus BioTech’s 20åriga erfarenhet av forskning, utveckling och tillverkning av  hyaluronsyra-baserade produkter.

Tillverkningen av Decoria härstammar från 30 år utav svensk forskning, och är en avancerad tillverkningsprocess för att skapa en produkt som är både säker, hållbar och enkel att hantera.


Decoras utbud består av två produkter för estetisk förbättring i ansiktet. Decoria essence och Decoria intense. Hyaluronsyran i Decora har blivit stabiliserad för att ge ett ännu längre resultat som varar upp till 12 månader, beroende på vilket område som behandlas.

Stylage

Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers. Vi är stolta över att kunna erbjuda Stylage i

Göteborg hos oss på Clinic La Skin.

Ett brett sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra.


Vad är Stylage?

Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.


Hur Stylage och fillers kan hjälpa dig

Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Stylage produkt som passar dina behov.


Hur ofta sker behandlingen med fillers?

Första behandlingarna utförs ca. 2 – 3 gånger med 2 veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.

Hur går behandlingen till?

Varje behandling med Stylage är unik, precis som varje person har en egen uppfattning om vad skönhet är. En behandling inleds med en konsultation. Själva behandlingen tar ca 15-30 min (beroende på områden) och en Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder. Stylage skapar volym och linjer kan slätas ut, läppar blir återfuktade/fylligare, hudens struktur slätas ut och får mer lyster och ansiktskonturer förstärks. Resultatet syns omedelbart.'


Varför skall jag välja Stylage och fillers?

Stylage är idag den enda fillern av tredje generationen. Stylage patenterades år 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol). Du får mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen ock kan direkt återgå till arbetet.

Hur ser man ut efter behandlingen

Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till arbetet. Symtomen är tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva på några dagar. Då Stylage är baserat på ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.


Hur långvarig är effekten?

Stylage S, Stylage M, Stylage L håller normalt i 9-12 månader, Stylage XL och Stylage XXL i 12-18 månader. Vid behandling av läppar i 6-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare..

Restylane

Över 20 miljoner behandlingar har genomförts runt om i världen med Restylanes olika fillers och med Restylane Skinboosters, så om du väljer att gå vidare med en behandling kommer du att vara i gott sällskap.


Restylane® fillers är injicerbara gelèer baserade på ett ämne som kallas hyaluronsyra, som förekommer naturligt i huden, genom att ge den struktur och volym för ett ungdomligare utseende. Många hudvårdsprodukter innehåller hyaluronsyra som behandlar endast ytan på huden.


Hyaluronsyra-fillers för ansiktet som Restylane ger sjukvårdspersonal på ett estetiskt sätt möjlighet att uppnå fyllighet och att återställa förlorad hyaluronsyra djupt i huden, för ett mer ungdomligare utseende. Restylanes fillers och volymgivande behandlingar är speciellt framtagna för att släta ut fina linjer i ansiktet, veck eller förbättra och definiera ansiktsdrag som en del i ett estetisk behandlingsprogram.


Vad kan Restylane fillers uppnå?

Restylane fillers serien har en omfattande portfölj av produkter som är avsedda att behandla allt från fina linjer till djupa veck, rynkor och även förbättra läppar. 

Varje produkt är speciellt framtagen för att komplettera varje behandlingsområde. Restylane fillers kan användas separat eller i kombination med andra Restylane behandlingar (t.ex. Restylane Skinboosters) för att hjälpa dig att uppnå en naturlig, fräsch look. Ta reda på mer om Restylane behandlingar här eller tala med din lokala läkare för mer information.


Vad kan Restylane Skinboosters uppnå?

Restylane Skinbooster serien är speciellt framtagen för att ge djup hudfuktighet. Med två formuleringarna (Restylane Vital och Restylane Vital Light), är Restylane Skinboosters lämplig för alla hudtyper för att öka fukt och förbättra hudens kvalitet.


Restylane Skinboosters är kliniskt bevisad för behandling av ansikte, hals, decollatage och händer. Synliga förbättringar av huden kan ses efter x-antal av behandlingar * som resulterar i frisk hud med ett vackert lyster.


Samtidigt som Restylane Skinbooster ger djup hudfuktighet kan även sortimentet också bidra till att förbättra utseendet av fina linjer och ojämnheter som akneärr.

Restylane Skinboosters kan användas oberoende av varandra eller som en del av en övergripande behandlingsprogram med andra Restylane behandlingar (t.ex. Restylane fillers) för att hjälpa dig att uppnå en naturlig, fräsch look. 

Leverantörer
Dajana Mdalal utför fillers på kvinna

Vanliga fillersbehandlingar som vi utför på kliniken

- Tear trough för behandling av mörka ringar under ögonen 

- Utfyllnad av kindben och kinder

- Ojämn näsrygg eller sned näsa

- Förstoring av läppar, amourbåge och konturer

- Acneärr, öronsnibbar, fördjupningar mm.

- Haka och hakspets (förlängning/utjämning)

- Förstoring av käke