JUVEDERM

Juvederm


Juvederm är en effektiv och säker icke-kirurgisk behandling som används för att jämna ut huden och ger dig tillbaka dina ansiktskonturer till deras naturliga ungdomliga och hälsosamma tillstånd. Den aktiva substansen är hyaluronsyra (HA) som egentligen är en förekommande socker substans som finns naturligt i kroppen. Det stimulerar kollagen produktionen i huden genom att bibehålla vatten, återställer omedelbart oönskade linjer, förbättrar läppar, kinder och käke-linje samt andra områden.

Fördelarna inkluderar extra volym, definierar ansiktsdrag och samtidigt behålls en naturlig, symmetriskt och förbättrad utseende. Du kan återställa fyllighethet i dina kinder eller haka, förbättra läppar, käke-linje och skrattrynkor. Beroende på ditt mål, kan Juvederm användas för många olika ändamål.

Juvéderm är en gel som består av hyaluronsyra. Gelen injiceras med en tunn nål under huden och verkar på olika sätt beroende på behandlingsområde. Produkterna kan användas på tre olika sätt:

1. Reducera eller släta ut linjer, rynkor och veck.
2. Förstärka läpparna eller ansiktets konturer.
3. Addera förlorad volym i exempelvis kinder och haka.


Fillers är en injektionsbehandling i ansiktet. Men alla injektionsbehandlingar i ansiktet är inte fillers. Vissa injektioner får musklerna att slappna av vilket kan släta ut rynkorna medan fillers bokstavligen fyller ut rynkorna.

Fillers kan vara både permanenta och tillfälliga. En permanent filler ger permanenta resultat, men det innebär också att du måste leva med resultatet resten av livet. Sedan finns det fillers som kan ha hållbara och varaktiga resultat som kroppen själv bryter ner, och vars effekt försvinner så småningom. 

Fillers kan bestå av olika ingredienser men alla strävar efter ett resultat som syns omedelbart efter behandlingen. När du använder fillers i specifika områden i ansiktet kan du få en effekt som påminner om ett ansiktslyft, samtidigt som du undviker invasiva och kostsamma kirurgiska ingrepp.

En vanlig fillertyp är den som innehåller hyaluronsyra (HA), som Juvéderm. HA-fillers är naturliga fillers som injiceras direkt i huden för att minska tecken på åldrande och förbättra hudkvaliteten genom att tillföra fukt där den behövs. Dessutom tillför de volym för att antingen återskapa förlorad volym eller för att ge en diskret förbättring av ditt utseende som gör att du får ett piggare och fräschare utseende.

Kungsgatan 38-4, 411 19  Göteborg  kontakt@cliniclaskin.se