STYLAGE

Stylage


Stylage har världens mest kompletta och högklassiga sortiment av hudfillers. Vi är stolta över att kunna erbjuda Stylage i Göteborg hos oss på Expilo.

Ett brett sortiment om tretton olika fillers med unika möjligheter att skräddarsy dina behandlingar så att de passar just dina behov. Alla Stylages hudfillers innehåller antioxidanten Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern långsammare ned i huden, än andra.


Vad är Stylage?

Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.


Hur Stylage och fillers kan hjälpa dig

Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Stylage produkt som passar dina behov.


Hur går behandlingen till?

Varje behandling med Stylage är unik, precis som varje person har en egen uppfattning om vad skönhet är. En behandling inleds med en konsultation. Själva behandlingen tar ca 15-30 min (beroende på områden) och en Stylage injiceras med en tunn nål i små mängder. Stylage skapar volym och linjer kan slätas ut, läppar blir återfuktade/fylligare, hudens struktur slätas ut och får mer lyster och ansiktskonturer förstärks. Resultatet syns omedelbart.'


Hur ofta sker behandlingen med fillers?

Första behandlingarna utförs ca. 2 – 3 gånger med 2 veckors mellanrum. Därefter kan resultatet underhållas med en återbehandling var nionde månad.


Varför skall jag välja Stylage och fillers?

Stylage är idag den enda fillern av tredje generationen. Stylage patenterades år 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol). Du får mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen ock kan direkt återgå till arbetet.

Hur ser man ut efter behandlingen

Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till arbetet. Symtomen är tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva på några dagar. Då Stylage är baserat på ren icke-animalisk hyaluronsyra är risken för överkänslighet minimal.


Hur långvarig är effekten?

Stylage S, Stylage M, Stylage L håller normalt i 9-12 månader, Stylage XL och Stylage XXL i 12-18 månader. Vid behandling av läppar i 6-12 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare..

Kungsgatan 38-4, 411 19  Göteborg  kontakt@cliniclaskin.se