Kostemtisk tatuering
Vacker dygnet runt


Simma, gråt, låt det regna!


Med mikropigmentering (permanent make-Up) ser vi till att du är vacker dygnet runt - oavsett vad som händer!

Permanent Make-Up (Mikropigmentering) innebär att vi gör ett implantat i huden med EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid - som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande.

Innan behandlingen bestämmer vi gemensamt färger och former.

Behandlingen är normalt inte smärtsam men vi kan ge viss form av bedövning om det behövs.


Ögonbryn


Vi markerar dina ögonbryn och ger dem en vackrare form, rekonstruerar eller förstärker.


Eyeliner


Eye-liner ger dig större och vackrare ögon, och får dina ögonfransar att se tätare ut vilket ger en vacker inramning runt ögat.


Läppar (lip-liner)


Munkonturen kan markeras, färgsättas och förstoras efter dina egna önskemål och din personlighet.

Vad är skillnaden mellan permanent make-up (mikropigmentering) och vanlig tatuering?


Permanent make-up


(mikropigmentering) och vanlig tatuering liknar varandra, men är samtidigt olika. En tatuering placeras på kroppen där huden är gömd av kläder, permanent make-up (mikropigmentering) utförs i ansiktet där den delikata och ömtåliga huden ständigt utsätts för solstrålar och annan miljöpåverkan.


Permanent make-up


(mikropigmentering) utförs oftast av medicinskt gediget kunniga personer i anatomi såsom läkare, sjuksköterska eller hudterapeut.

För permanent make-up (mikropigmentering) används mindre och lättare maskiner än för traditionell tatuering. Nålarna som används är speciellt anpassade för att snabbt och smärtfritt föra in färgpigment in i huden.


När permanent make-up


(mikropigmentering) utförs används olika typer av bedövande medel för att klienten skall vara bekväm med situationen.

För permanent make-up (mikropigmentering) krävs oftast något eller några återbesök för att korrigera mindre ojämnheter i färgen eller formen.


Vid tatuering


förs färgen djupt in i huden vilket gör att den håller för evigt, vid permanent make-up (mikropigmentering) förs färgen in i ett grundare hud lager vilket gör att en permanent make-up håller i ungefär 3-5 år.Kungsgatan 38-4, 411 19  Göteborg  kontakt@cliniclaskin.se