Logga för Clinic La Skin

Kosmetisk tatuering

Vacker dygnet runt

Kosmetisk tatuering

Vacker dygnet runt med kosmetisk tatuering. Simma, gråt, låt det regna! Kosmetisk tatuering, även känt som mikropigmentering, håller i upp till fem år och sparar dig tid framför spegeln.


Med mikropigmentering (permanent make-Up) ser vi till att du är vacker dygnet runt - oavsett vad som händer!

Permanent Make-Up (Mikropigmentering) innebär att vi gör ett implantat i huden med EU-godkända medicinska färger bestående av järnoxid - som inte innehåller några tungmetaller eller är allergiframkallande.


Innan behandlingen bestämmer vi gemensamt färger och former. Behandlingen är normalt inte smärtsam men vi kan ge viss form av bedövning om det behövs.

Kvinna som får sina ögonbryn formade

Behandlingsområden

Ögonbryn


Vi markerar dina ögonbryn och ger dem en vackrare form, rekonstruerar eller förstärker. Ett återbesök ingår.


Eyeliner


Eyeliner ger dig större och vackrare ögon, och får dina ögonfransar att se tätare ut vilket ger dina ögon en vacker inramning. Ett återbesök ingår.


Läppar (lip-liner)


Munkonturen markeras, färgsättas och förstoras efter dina egna önskemål och personlighet. Vakna med ett vackert leende varje dag! Ett återbesök ingår.

Se aktuella priser för respektive behandling i vår prislista

Om kosmetisk tatuering

Permanent make-up (mikropigmentering) och vanlig tatuering liknar varandra, men är samtidigt olika. En tatuering placeras på kroppen där huden är gömd av kläder, permanent make-up (mikropigmentering) utförs i ansiktet där den delikata och ömtåliga huden ständigt utsätts för solstrålar och annan miljöpåverkan.


Permanent make-up utförs oftast av medicinskt gediget kunniga personer i anatomi såsom läkare, sjuksköterska eller hudterapeut.

För permanent make-up används mindre och lättare maskiner än för traditionell tatuering. Nålarna som används är speciellt anpassade för att snabbt och smärtfritt föra in färgpigment in i huden.


När permanent make-up utförs används olika typer av bedövande medel för att klienten skall vara bekväm med situationen.

För permanent make-up  krävs oftast något eller några återbesök för att korrigera mindre ojämnheter i färgen eller formen.


Vid tatuering förs färgen djupt in i huden vilket gör att den håller för evigt, vid permanent make-up (mikropigmentering) förs färgen in i ett grundare hud lager vilket gör att en permanent make-up håller i ungefär 3-5 år.