Logga för Clinic La Skin

Laserbehandling

Hårborttagning, hudföryningring, pigmentterapi

Laserbehandling

SHR är en ny teknik för permanent hårborttagning som har en svepande framgång. Arbetsteorin är att värma dermis och att komma upp till en måltemperatur gradvis, vid den måltemperatur, skadar den hårsäckarna och förhindrar återväxt effektivt, samtidigt undviker skador på omgivande vävnad. En hög repetitionsfrekvens vid enstaka pulser levereras djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeutveckling.


Fördelar

◦Bekväm

◦Lämplig för alla hudtyper

◦Hög repeterande hastighet

◦Hög effektivitet

◦Hög medeleffekt


Behandling

◦Hårborttagning

◦Hudföryngring

◦Borttagning av rynkor

◦Pigment terapi

◦Vaskulär terapi


Teknik

SHR är en ny teknik för permanent hårborttagning som har en svepande framgång. Arbetsteorin är att värma dermis och att komma upp till en måltemperatur gradvis, vid den måltemperatur, skadar den hårsäckarna och förhindrar återväxt effektivt, samtidigt undviker skador på omgivande vävnad. En hög repetitionsfrekvens vid enstaka pulser levereras djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeutveckling, utan risk för skador och knappt någon smärta

Egenskaper och Fördelar: Singel pulsläge. Använder låg energi men en hög grad av upprepning (upp till 1 OHZ , dvs 10 skott per sekund), behandlingen utförs bekvämare och med enastående resultat. Smärtfri och bekväm. 

Våra samarbetspartners

Leverantörer