Logga för Clinic La Skin

Dermapen/

microneedling

Få tillbaka kollagen

Dermapen/microneedling

Dermapen, även kallad microneedling, har en stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden. Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå.


Behandlingen utförs både för ytlig uppfräschning samt reduktion av ojämnheter på djupet. Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser. Men med kortare återhämtningstid.


Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

Kvinna som får microneedling på pannan

Pris: 795kr/behandling

Tid: ca 40 min

PRP-behandling

PRP är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser, för att göra en positiv förändring av hud eller hår. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv.


PRP-behandling går till på lite olika sätt beroende på om du gör en behandling för huden eller för håret. Den största skillnaden är att vi alltid lägger på bedövning i 45 minuter innan en hudbehandling. Vi erbjuder även bedövning vid hårbehandlingar, men många patienter väljer behandling utan.

Fördelar med PRP

• Enkel behandling som enbart tar ca 45 minuter.

• Enkel och fri från biverkningar.

• 100% naturlig behandling

Pris: 1750kr/behandling

Tid: ca 40 min

Hur det går till

16 sterila engångsnålar skapar tusentals mikroskopiska kanaler ner i huden som stimulerar den naturliga kollagenproduktionen. Beroende på vilka indikationer som behandlas, går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden och ger därmed en optimal stimulerande effekt på kollagenet.


Själva behandlingen går ganska snabbt och den kortaste behandlingen tar cirka 30 minuter. Behandlingen med minsta nåldjupen känns ytterst lite. Behandlar man djupare känns det mer men ingen bedövning krävs

När är en behandling med Dermapen lämplig?

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:

• Slapp och åldrad hud

• Rynkor och fina linjer

• Acneärr

• Förstorade porer

• Upphöjda ärr