Om oss

Dajana Mdalal

Samara Samimi

VD/KursansvarigDajana Mdalal är idag en av göteborgs mest eftertraktade injektionsspecialister/hudterapeuter med mångfaldig kompetens inom skönhetsbehandlingar med inriktning på injektionsbehandlingar & botox. Dajana är även idag ansvarig gällande kurser inom fillers för (bohusbiotech)."Jag har ett ganska simpelt motto gällande skönhetsbehandlingar, jag skall kunna utföra en behandling såpass bra att jag skall kunna se ut som min kund och rocka min look oavsett behandling.

När de kommer till kurser fick jag ett toppen erbjudande att gå utbildning i estetiska injektioner och tack vare erbjudandet är jag där jag är idag. Nu vill jag att andra som brinner för detta skall få samma möjlighet som jag fick"Klinikansvarig/Ekonomiansvarig

Samara samimi, drottningen av fillers. Samara har över 15 års erfarenhet av fillers och skönhetsbranchen med grundutbildning på Elisabethskolan för 22 årsedan när hon sedan specialiserade sig på injektionsbehandlingar. Samara har certficat från många olika kända företag som Allergan, Princess och Bohusbiotech. Idag arbetar Samara som Klinikansvarig då hon drivit klinik i Göteborg i flera år. Vi är stolta att ha Samara på vår klinik."Jag hade de svårt i början när jag kom till Sverige. Språket och kulturen va på långavägar inte i närheten till den jag var van vid. Jag beslutade mig att börja studera på Elisabethskolan efter ett par år då även där jag krigade med språket men efter viss tid insåg jag att skönhet har endast ett språk. KONST. jag behärskade konstensspråk och kunde därav ta mig till dit jag är idag. med stolhet lyckades jag trots hinder att uppnå mitt motto i livet. Kämpa med hinder och hjälpa folk."

Clinic la skin AB

CONTACT US

  Kungsgatan 38-40, 41119, Göteborg

kontakt@cliniclaskin.se

  Tel: 0737-063165

FOLLOW US

följs oss på

@Clinic La Skin

Välkommen till Göteborg

lyxigaste klinik.Vi erbjuder fillers,ansiktsbehandlingar,laser microdermabrasion, kurser och mycket mer.

OM OSS